Team P2J

Pegvak Assadi civ. ing., VD

Erfaren chef och ledare. Projektledare och konsult inom Life Cycle Management och kostnadsanalys. Mer än 20 års erfarenhet av transportbranschen. Strateg och affärsutvecklare med stort kundfokus. Stort intresse för träning och socialt engagemang, jobbar bland annat som deltidsbrandman.

Patric Andersson civ. ing., Produktansvarig

Erfaren konsult, analytiker och utvecklare inom Systems Life Cycle Management. Mer än 20 års erfarenhet av försvars- och transportbranschen. Passionerad problemlösare med stort intresse av matlagning och fanatisk följare av den professionella darten.

Johan Elfvik civ. ing., Ekonomiansvarig

Erfaren konsult, projektledare och analytiker inom Life Cycle Management och ILS. Har mer än 20 års erfarenhet av arbete inom försvarsbranschen och transportbranschen. Strukturerad, noggrann och lyhörd person som brinner för samarbeten och god gemenskap.

Patrik Henriksson, Konsultansvarig

Erfaren projektledare inom ILS och PI. Har mer än 25 års erfarenhet av arbete inom transportbranschen och elkraftsbranschen. Pragmatisk och strukturerad med stort intresse för att leda och koordinera samarbetet mellan specialistområden för ett integrerat slutresultat. På fritiden är Patrik gärna ute och cyklar och har genomfört Vättern­rundan på den snabba tiden 7 timmar och 45 minuter.

Johan Warenlöv civ. ing., Affärsutvecklare

Erfaren konsult, projektledare och analytiker med certifiering inom System Life Cycle Management och Asset management. Mer än 12 års erfarenhet inom transportbranschen. Arbetar med tekniska såväl som affärsmässiga aspekter samt ledningsfrågor. Drivs av att skapa trivsel i projekten och anser sig vara en skicklig Yatzyspelare.

Johan Nordström, LCM IT-Management

LCM IT-management konsult. Ansvarar för att utvidga LCM-konceptet inom IT-branschen. Ansvarar för teknik och infrastruktur vid drift och integration av våra kundanpassade analysverktyg. Är också expert inom upphandling och optimering av IT-miljö/IT-drift. Gammal gymnast som fortfarande klarar av att göra en flick-flack.

Thomas Isberg, UX designer

User experience (UX) designer, web och applikationsutveckling. Ansvarar för att användargrässnitt och resultat är tydligt och pedagogiskt. Tvåbarnspappa som blivit ultramaratonlöpare på gamla dar.

Vi har även ett partnernätverk med specialister inom LCM/RAMS/ILS-området som vi samarbetar med.